Paul Mitchell forhandler København

Hos Stender sætter vi en ære i udelukkende at forhandle de bedste frisør- og hårprodukter på markedet. Vi sælger ikke noget, vi ikke kan stå inde for, og som vi ikke selv ville bruge, hvilket er din sikkerhed for god kvalitet. Du kan altid kigge forbi din lokale frisørsalon for at se udvalget - vi er bl.a. autoriseret Paul Mitchell forhandler i København - men vil du hellere shoppe hjemmefra, kan du også tjekke vores webshop.

Hvem er Paul Mitchell?

Paul Mitchell er en af bagmændene bag den anerkendte virksomhed John Paul Mitchell Systems, der siden 1980 har arbejdet på at revolutionere hårbranchen. I dag anser man Paul Mitchells produkter som den allerhøjeste standard af hårprodukter, og virksomheden er verdenskendt for sit miljømæssige engagement. Paul Mitchell var den første skønhedsvirksomhed, der sagde nej til dyreforsøg, så du kan roligt stole på, at der er taget hensyn til både miljøet og menneskene og dyrene, der skal leve i det, når produkterne fremstilles.  

Paul Mitchell produkter

Paul Mitchell står bag produkter til alle aspekter af din hårpleje, fx shampoo, balsam, olie, voks osv. Alle produkter er udvundet af naturen og tilsat et minimum af tilsætningsstoffer, så du får en naturlig oplevelse, der lever op til alle kvalitets- og miljøkrav. Produkterne plejer dit hår og sikrer en skinnende og glansfuld frisure, der emmer af sundhed. Paul Mitchell er salon-standard til hjemmet, og det mærke vi anbefaler, hvis du ønsker at gøre noget ekstra for dit hår.

Køb Paul Mitchell produkter i København

Vil du forkæle dit hår med lækre produkter fra Paul Mitchell, fx den komplette Tea Tree serie eller MITCH-serien til mænd, er vi hos Stender på Amager og Strøget autoriseret forhandler af Paul Mitchell produkter i København. Vi fortæller gerne om de forskellige serier og deres plejende effekter, så du kan vælge de produkter, der passer bedst til din hårkvalitet. Vi kan fx anbefale særlige produkter til tørt hår, fedtet hovedbund, glansløst hår eller skæl.  

Kig forbi vores salon, eller tjek udvalget af Paul Mitchell produkter i vores webshop.