ghd glattejern København

Skinnende, glattet hår er smukt, men kræver det rette udstyr, for ikke tørre ud eller på anden måde tage skade. Hos Stender forhandler vi ghd glattejern, fordi vi mener, at det er det bedste mærke, når det kommer til glattejern, krøllejern og crepejern. Læs mere her, eller kontakt din lokale Stender-salon for at høre mere om muligheden for at købe ghd glattejern i København, eller hvor end du bor.   

Derfor bør du vælge et ghd glattejern

Indrømmet, et ghd glattejern er ikke helt billigt, men det er til gengæld det bedste, og det der glatter håret mest skånsomt, hvorfor vi hos Stender mener, at det er alle pengene værd. Den store fordel ved ghd glattejern er, at de er fremstillet med keramiske varmeplader, hvori varmen fordeles ligeligt og glatter håret jævnt og skånsomt. Glattejern fra andre mærker risikerer at varme for hurtigt op og skade håret med farligt høje temperaturer. Derudover køres de keramiske plader ubesværet gennem håret og undgår dermed at rive hår ud.    

Find din forhandler af ghd glattejern i København

Hos Stender forhandler vi ghd glattejern i alle vores saloner rundtomkring i Danmark. Vil du fx købe et ghd glattejern i København, kan du besøge vores frisørsalon på Strøget, hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Udover glattejern, forhandler vi også hår- og stylingprodukter, hvilket er særligt vigtigt, når man skal glatte sit hår. For at skåne håret anbefaler vi, at man bruger en varmebeskyttende mousse eller spray, der sørger for at håret ikke tørrer ud ved regelmæssig glatning.

Huskeregler når du glatter dit hår

1. Glat aldrig dit hår, når det er vådt eller fugtigt

2. Husk at børste dit hår godt igennem inden du glatter

3. Husk at bruge et varmebeskyttende produkt

4. Glat hellere mange små totter end få store

Har du spørgsmål til det at glatte hår, varmebeskyttende produkter, eller mere specifikt til ghd glattejern, er du altid velkommen til at kontakte en af Stenders mange saloner rundtom i Danmark. Vi glæder os til at høre fra dig, og vejlede dig i hvordan du får smukt, og frem for alt sundt, glat hår.