Hos Frisør Stender i Værløse giver vi dig en serviceminded og professionel behandling, så du får det hår og look, du drømmer om. Vores kompetente og erfarne frisører hos Salon Stender i Værløse får dig til at ligne en million, og vi har alle en stor viden om, hvordan man får det bedste frem i hvert enkelt menneskes unikke hårtype.

Salon Stender Værløse

Bestyrer: Maria
Telefon: 44 48 24 18

Bymidten 29
3500 Værløse

 

Åbningstider

Mandag-Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

9.30 - 18.00
8.00 - 18.00
9.30 - 19.00
8.00 - 15.00
Lukket

 

 
  
 
 

 

PERSONALE

 

 MariaHanneKarenNikitaJonasSofie

Frisør Stender i Værløse

Stender er et anerkendt og velrenommeret brand, som står for kvalitet, og i vores salon i Værløse modtager du en professionel behandling og en rådgivning og vejledning til din frisure, som tydeligt kan ses. Vi har den rette viden og erfaring med vores fag til at kunne give dig det look, du drømmer om. Så hvis du gerne vil give dig selv noget ekstra og få det bedste frem i dit hår, så er Salon Stender i Værløse det helt rigtige valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller tidsbestilling. Ring til os i dag, eller send os en mail.

Professionel og erfaren frisør

Alle frisører hos Salon Stender i Værløse, såvel som i alle vores andre saloner, er nøje udvalgt. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere kan leve fuldt ud op til vores høje standard for kvalitet. Vores medarbejdere er blandt de dygtigste i landet og har en stor viden og erfaring med området. Vi ved, at dit hår er vigtigt for dig og den rigtige frisure gør en stor forskel for dit udseende. Derfor sætter vi en ære i at rådgive dig om dit hår, så du får det helt rigtige look.

Som kunde hos Salon Stender i Værløse får du derfor en tryghed og forsikring for, at kvaliteten er høj, og at du får en god og grundig service og vejledning.  Vores kompetente medarbejdere tager sig god tid til dig og sørger altid for at forventningsafstemme grundigt med dig. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg og afslappet. Det gør vi meget ud af, fordi et frisørbesøg hos Salon Stender i Værløse skal være en behagelig velværes oplevelse.

Kontakt Salon Stender i Værløse

Hos Frisør Stender i Værløse giver vi dig en serviceminded og professionel behandling, så du får det hår og look, du drømmer om. Vores kompetente og erfarne frisører hos Salon Stender i Værløse får dig til at ligne en million, og vi har alle en stor viden om, hvordan man får det bedste frem i hvert enkelt menneskes unikke hårtype. Vi aflæser dit ansigt og giver dig gode råd til, hvilke frisurer der vil være gode til netop dig, og på den måde kan vi hjælpe dig til at få det bedste frem i dig. Du er altid meget velkommen til at kontakte Salon Stender i Værløse. Vi tager meget gerne imod din tidsbestilling, og vi tager os også gerne god tid til at besvare dine spørgsmål eller fortælle mere om vores services.  Du finder Salon Stender på Bymidten 29, 3500 Værløse, og du er altid meget velkommen til at kigge ind forbi os på salonen.  Vi glæder os meget til at høre fra dig, og hjælpe dig til præcis det look, du drømmer om.