Velkommen til Stender i Slagelse!

Salon Stender Slagelse

Bestyrer: Betina
Telefon: 58 53 08 18

Vestsjællandscentret 62
4200 Slagelse

Åbningstider

Mandag - Fredag
Lørdag
Søndag9.30 - 19.00
9.00 - 16.00
Lukket

 
 
 
 

PERSONALE

 BetinaKatarinaDanielleJosefine

Frisør Stender i Slagelse

Hvis du søger efter en frisørsalon i Slagelse, som kan give dig et klip, farve og styling, hvor kvaliteten er tydelig at se, så er Salon Stender i Slagelse det helt rigtige valg. Vi har udelukkende ansat de dygtigste og mest kompetente frisører i vores mange saloner landet over, og derfor kan du hos os føle dig meget tryg ved at få et rigtigt flot resultat. Du er altid meget velkommen til at kigge ind forbi vores salon i Slagelse, og du kan også ringe til os for tidsbestilling eller spørgsmål til vores services. Vi fortæller dig meget gerne mere om, hvad brandet Stender står for, og hvorfor det er en frisørsalon, som er blandt landets bedste.

 

Høj kvalitet

Kendetegnet ved brandet Stender er høj kvalitet. Vi går langt for altid at sikre, at vi kan levere samme høje kvalitet for alle vores kunder, og det gælder både i forhold til vores service, behandlinger og vores produkter. Vi har selv udviklet en række hårprodukter af høj kvalitet, som kan købes landet over. Vi kan også vejlede dig til at vælge det rigtige hårprodukt til din hårtype, og vores kvalitetsprodukter kan gøre en stor forskel på, hvordan dit hår sidder. Vores stylingprodukter kan for eksempel fremhæve og forme dine krøller, gøre dit hår glattere eller skabe mere volumen i håret.


Vi har også en lang række produkter, som er udviklet til at styrke dit hår og gøre det sundere, og det vil også kunne mærkes og ses tydeligt, at du har brugt hårprodukter af en høj kvalitet. I Salon Stender i Slagelse får du altså en høj kvalitet, og en professionel behandling, du kan være tryg ved. Vi gør en dyd ud af at give en særlig god oplevelse, og vi ønsker at efterlade alle vores kunder glade og tilfredse. Derfor har vi altid fokus på en behagelig og professionel behandling og service, hvor du som vores kunde er i centrum.

 

Kontakt Salon Stender i Slagelse

Du er meget velkommen til at kontakte Salon Stender i Slagelse, hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil bestille tid til en professionel klip, farve eller styling. Hos os er du i gode hænder, og vi giver dig en behagelig og afslappende oplevelse med at være til frisør. Du er også altid velkommen til at kigge ind i vores salon i Slagelse på Vestsjællandscentret 62, 4200 Slagelse, hvor vores venlige og servicemindede medarbejdere vil tage godt imod dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen.