Velkommen til Stender i Roskilde!

Salon Stender Roskilde

Bestyrer: Mark
Telefon: 46 32 10 18

Algade 18
4000 Roskilde

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag 
Lørdag
Søndag9.00 - 17.30
9.00 - 19.00
8.00 - 14.00
Lukket

 
 
 
 

PERSONALE

 MarkNataschaJulieSimoneMikkelFrisør Stender i Roskilde

Leder du efter en frisør Roskilde, der kan levere et suverænt stykke håndarbejde, uagtet om du har langt, mellemlangt eller kort hår? Så er Frisørkæden Stender et oplagt valg, eftersom du her er garanteret en kvalitets klipning. Uanset om du blot skal have klippet spidserne eller igennem den helt store tur, så kan vores dybt professionelle frisører hjælpe dig. Vi har mange års erfaring indenfor frisørfaget, hvorfor du kan regne med en succesrig klipning hver eneste gang. Hos Frisør Stender kan vi klare såvel dame- som herreklip. Herudover kan vi også sagtens klare en børneklipning, hvis hele familien skal en tur under saksen. Børneklip gælder til og med 12 år. Udover dame-, herre- og børneklip så kan vi også være behjælpelige med: - Toning - Farvning - Striber i hætte - Stanniol striber - Bryn og vipper - Makeup Og meget, meget mere. Vi er altså ikke ’kun’ en frisørsalon, men kan også klare mange andre skønhedsopgaver, der kan give dig en stærkere fremtoning.

Hos Frisør Stender i Roskilde går du aldrig forgæves

Frisørkæden Stender er en sjællandsk frisørkæde med frisørsaloner over hele Sjælland. Udover at være din lokale frisør Roskilde, så har vi også lokale saloner i blandt andet Greve, Farum, Herlev og Lyngby. Vi dækker et stort geografisk område, hvilket siger lidt om vores professionalisme og dedikerede tilgang til tingene. Alle vores frisører er naturligvis uddannede, hvorfor du kan få hjælp med såvel små justeringer af håret til den helt store omgang. Ingen opgave er for stor eller lille for os! Hos Frisør Stender bliver du klippet i hyggelige og uformelle omgivelser, hvor der altid er en god sludder for en sladder. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, da det er essentielt for os, at du er fuldt tilfreds med resultatet. Vi ved nemlig hvor meget dit hår betyder for din fremtoning, hvorfor vi altid stræber efter at gøre arbejdet til perfektion. Dette kan ses og mærkes allerede fra du træder ind i salonen. Du kan selvfølgelig altid ringe til os eller sende en e-mail, hvis du ønsker at høre nærmere om vores priser. De fleste priser er dog listet her på hjemmesiden, men hvis du har tvivlsspørgsmål eller ønsker yderligere information, så er vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Priserne her på siden er i øvrigt vejledende – der kan forekomme udsving alt afhængig af opgavens omfang. Hvis du ønsker at booke tid, så kan dette nemt klares via bookingsystemet her på siden.

Passionerede medarbejdere

Noget af det, som især adskiller Stender fra andre frisørsaloner er vores store passion for vores arbejde. Hos os får du en frisør, som brænder for sit arbejde, og som sætter en ære i at gøre hver enkelt af vores kunder glad og tilfreds efter et frisørbesøg hos os.   

Kvalitet og professionalisme

Brandet Stender står for høj kvalitet og en professionel service og behandling. Hos os er du sikker på at få en kvalitet, som du kan være tryg ved. Vi sørger altid for at spore os grundigt ind på dine ønsker, så vi sikrer en god forventningsafstemning. Vi mener, at noget af det vigtigste, for at du som kunde kan føle dig afslappet ved dit frisør besøg, er, at du tryg ved, hvad din frisør gør. Her er en god kommunikation og forventningsafstemning vigtig, så I har samme mål for en flot frisure. Hos Salon Stender i Roskilde giver vi dig også altid en grundig rådgivning og vejledning. Vi har en stor erfaring og viden om vores fag, og vi kan aflæse din hårtype og dit ansigt og give gode råd til, hvad der passer bedst til netop dig. Så hvis du gerne vil have professionel hjælp og vejledning til at få det bedste ud af dit hår, så er vi det helt rette sted at vælge.

Historien bag

Historien om brandet Stender går mange år tilbage. Stender startede for over 46 år siden med at klippe og style folk i sin egen lejlighed, men han blev hurtigt så eftertragtet, at han åbnede sin egen salon. Der gik ikke længe før han åbnede en til, og på bare få år var der ca. 20 Stender frisørsaloner rundt omkring i landet. Interessen var stor, og folk kom igen og igen, fordi de vidste, at de her fik en kvalitet og service, som var svær at finde andre steder. Siden da har Stender stået for at være en salon udover det sædvanlige. Stender har siden hen udviklet sin egen produktserie med en lang række kvalitetsprodukter til håret for både styrke og style.

Kontakt Salon Stender i Roskilde 

Du er altid velkommen til at kontakte Salon Stender i Roskilde, hvis du ønsker at bestille en tid, eller hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores services.  Du finder salonen på Algade 18, 4000 Roskilde, hvor du altid er velkommen til at kigge ind.