Velkommen til Stender i Rødovre!

Salon Stender Rødovre

Bestyrer: Camilla
Telefon: 32 50 06 18

Rødovre Centrum 244
2610 Rødovre

Åbningstider

Mandag-Fredag
Lørdag
Søndag

 

09.30 - 19.00
08.00 - 17.00
10.00 - 17.00

 
 
 
 
 
 

PERSONALE

 CamillaBiancaCatrineFreja

Charlotte

Frisør Stender i Rødovre

Hos Frisør Stender i Rødovre er dit hår i trygge hænder, uanset om du blot skal have studset spidserne eller lavet permanent med klip. Ingen opgave er for stor eller lille for os, ligesom vi går ind til alle opgaver med den samme professionalisme og dedikation. Dermed er du altid sikret et tilfredsstillende resultat. Hos Frisør Stender er du sikret en kvalitetsklipning, da vores altid veluddannede frisører står klar til at hjælpe dig frem til en helt frisk frisure. Uanset om du har specifikke ønsker og krav, eller om du ønsker noget helt nyt, hvor vores kreative evner får lov at udfolde sig, så kan dette arrangeres til en konkurrencedygtig pris. Vi vil ikke nødvendigvis være den billigste frisør Rødovre, men vi er med sikkerhed den bedste!

Derfor skal du vælge os som din frisør i Rødovre og omegn

Dit hår spiller en vigtig rolle, når det kommer til din ydre fremtoning. Det er vi selvfølgelig fuldt bevidste om hos Frisør Stender, hvorfor vi aldrig går på kompromis med din klipning. Det er vigtigt for os, at du altid er 110 % tilfreds med resultatet, uanset om der er tale om dame-, herre- eller børneklip. Udover at klippe hår, så kan vi også hjælpe med andre ting såsom:

- Farvning

- Toning

- Striber

- Makeup

- Permanent

Det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser. At vi kan tilbyde så meget forskelligt er naturligvis et stort plus, da vi kan pifte hele dit udseende op, hvis du for eksempel skal have ordnet både hår og makeup i forbindelse med et stort arrangement. Det er dog vigtigt at understrege, at ingen opgave er for lille for os. Hvis du blot skal have studset spidserne, så er vi også mere end behjælpelige med dette. Arbejdets omfang vil naturligvis afspejle sig på prisen – man får hvad man betaler for. Derfor er priserne her på hjemmesiden også kun vejledende, da mange forhold spiller ind, når vi skal beregne den endelige pris. Ikke desto mindre så er priserne et godt udgangspunkt, da de fleste klipninger og lignende slutteligt vil lande på de vejledende priser, vi har oplyst her på siden. Vores frisørsalon Rødovre er placeret på Rødovre Centrum 244, 2610 Rødovre. Vi har åbent alle hverdage samt lørdag fra 10-17 – du kan booke tid via telefon 32 50 06 18, hvor vi også kan besvare alle spørgsmål du måtte have. Alternativt kan du også bestille tid via vores online bookingsystem.

Professionel rådgivning og vejledning

Hos Stender har vi en stor viden om forskellige hårprodukter og om styling og frisurer. Vi kan hurtigt aflæse dit hår og ansigt og give dig rådgivning om, hvilke frisurer og stylinger, der passer bedst til dig. Vi vejleder dig også meget gerne i produkter til dit hår, så du kan give det den styrke, det har brug for, og så du kan få det frem i dit hår du ønsker. Det kan være, du gerne vil fremhæve dine naturlige krøller, at du gerne vil have håret helt glat eller at du gerne vil have mere fylde i håret. Vi vejleder dig til, hvilke produkter der giver dig det, du ønsker. 

Hos Stender har vi også udviklet vores egen produktserie af hårprodukter i høj kvalitet, som vi selvfølgelig også udbyder i vores salon i Rødovre og i vores mange andre saloner. 

En salon med en lang historie

Brandet Stender opstod for mere end 40 år siden, hvor stifteren Stender begyndte med at klippe kunder hjemme i sin egen lejlighed. Han var så dygtig og populær, at han hurtigt fandt ud af at rykke ud i en salon, hvor han kunne tage imod flere kunder. På bare få år havde den ene salon udvidet sig til ca. 20 saloner rundt om i landet, hvor kunder kunne få samme god kvalitet og service. 

I dag er brandet Stender kendt og vellidt landet over, hvor brandet også står for kvalitetsprodukter til styrke og styling af hår. 

Kontakt Salon Stender i Rødovre

Hvis du gerne vil finde en erfaren og dygtig frisør i dit nærområde i Rødovre, så er Frisør Stender et godt valg. Her er du sikker på at få en klip og farve af højeste kvalitet og med en professionel og venlig service. 

Du finder vores salon på Rødovre Centrum nr. 244, 2610 Rødovre, og du må meget gerne kigge ind forbi vores salon. Her tager vi gerne imod tidsbestilling, og du kan også kontakte os for tidsbestilling på telefon.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og vi glæder os til at give det netop det look, som du drømmer om.