Salon Stender Lyngby

Bestyrer: Kim
Telefon: 45 87 58 18

Lyngby Storcenter 107
2800 Kgs.Lyngby

Åbningstider

Mandag - Fredag 
Lørdag
Søndag9.30 - 19.00
8.00 - 16.00
Lukket

 

 

PERSONALE

 KimKarinaStineMieMalouHeidiSashaLine

Frisør Stender i Lyngby

Mulighederne er mange, hvis du leder efter en frisør Lyngby, der kan levere et suverænt stykke arbejde, hvad end der skal arbejdes med langt, mellemlangt eller kort hår. Frisørkæden Stender vil dog være et oplagt valg, da du her er garanteret en klipning af høj kvalitet, uanset om du blot skal have studset spidserne eller have lavet en komplet klipning, så kan vores professionelle frisører hjælpe dig. Vores skare af frisører har én ting til fælles; og det er de mange års erfaring indenfor frisørfaget, hvorfor du også kan regne med en succesrig klipning uanset omfanget af opgaven. Hos Frisør Stender er hele familien velkommen, da vi kan klare både dame- og herreklip såvel som børneklip. Hvis hele familien skal en tur under saksen, så skal I være hjertens velkommen hos Frisør Stender, hvor børneklip gælder til og med 12 år. Udover dame-, herre- og børneklip kan vi også klare mange andre skønhedsopgaver, der kan give dig en stærkere fremtoning. Vi kan bl.a. også være behjælpelig med følgende:

- Toning

- Farvning

- Striber i hætte

- Stanniol striber

- Bryn og vipper

- Makeup

Hos Frisør Stender i Lyngby bliver du altid tilfreds

Udover at være din foretrukne frisør Lyngby, så er vi også en sjællandsk frisørkæde med frisørsaloner over hele Sjælland. Vi har blandt andet også lokale saloner i Greve, Farum, Herlev og Frederikssund. Vi dækker et stort geografisk område, hvilket understreger vores professionalisme og dedikerede tilgang til vores fag. Alle vores frisører er naturligvis uddannede - og mange af dem har hver deres speciale. Det betyder, at du kan få hjælp med såvel små justeringer af håret som den komplette klipning inkl. permanent, farvning og/eller toning. Det er vigtigt at understrege, at ingen opgave er for stor eller for lille til os. Frisør Stender er stedet du går hen, hvis du ønsker at blive klippet hos en lokalkendt frisør i Lyngby, hvor vi altid sørge for hyggelige og uformelle omgivelser – hos os er der altid tid og plads til en hyggelig sludder. Vi sætter en dyd i, at tage os tid til enhver kunde, da det er en vital del af vores arbejde, at du er helt og aldeles tilfreds med resultatet og oplevelsen. Som frisører er vi bevidste om, at dit hår er meget vigtigt for din fremtoning, hvorfor vi altid stræber efter at levere det perfekte resultat - og det kan du mærke fra det sekund, du træder ind i salonen her i Lyngby.   

Hvorfor vælge Salon Stender?

Hos Salon Stender i Lyngby kan du, ligesom i alle vores andre saloner, føle dig tryg og i gode hænder. Vi tager os god tid til dig, og vi ved, hvor vigtigt dit hår er for dit udseende. Som kunde hos os er du i fokus, og vi lytter nøje til dine ønsker, så du kan føle dig tryg ved at få den frisure, du ønsker. Vi giver også ærlige input til, hvad vi mener vil passe godt til din hårtype og dit ansigt, og vi gør derfor hver gang vores allerbedste for at sikre dig et rigtigt flot resultat. 

På vores salon i Lyngby er vores frisører nøje udvalgt ligesom på alle vores andre saloner rundt om i landet. Det sikrer dig, at din frisør har den rette viden og erfaring til at give dig en  klip, styling eller farve af høj kvalitet. Når du vælger Stender som din frisørsalon, får du derfor en service og en behandling, som adskiller sig fra andre frisører, og som kan ses på slutresultatet. Vi sørger for at afstemme vores forventninger til resultatet, som vi hele tiden er på bølgelængde og går efter det samme look. 

Hos Frisør Stender i Lyngby er du derfor sikker på at få en frisør udover det sædvanlige, som giver dig en klip, farve eller styling af meget høj kvalitet. Du kan føle dig tryg og afslappet hos os, og vi sørger altid for at sikre en god kommunikation med vores kunder, så vi giver dig præcis det look, du ønsker. 

Kontakt Salon Stender i Lyngby

Hvis du bor i Lyngby, og du gerne vil finde en god frisør i nærheden, så er Salon Stender i Lyngby et trygt valg. Her kan du være sikker på at få en behandling og service af høj kvalitet, samtidig med at du får en behagelig og afslappende oplevelse med dit frisørbesøg. 

Salon Stender ligger i Lyngby Storcenter nr. 107, 2800 Kgs. Lyngby, og du er altid meget velkommen til at kigge forbi klinikken eller ringe til os for tidsbestilling.

Vi glæder os til at høre fra dig.