Velkommen til Stender i Hørsholm!

Salon Stender Hørsholm

Bestyrer: Stevi
Telefon: 45 76 01 18

Hovedgaden 37

2970 Hørsholm

Åbningstider

Mandag - Torsdag 
Fredag
Lørdag
Søndag9.00 - 17.30

9.00 - 19.00
8.00 - 14.00
Lukket

 

 

PERSONALE

 
BirgitteSteviValentinaChristinaSabrinaLuna

Frisør i Hørsholm - Hair By Stender

Frisørkæden Stender er det oplagte valg, hvis du leder efter en frisør i Hørsholm og omegn. Vi har således butikker over hele Sjælland, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten af vores klipninger altid er helt i top. Udover at være frisør Hørsholm, så har vi også saloner i blandt andet Farum, Greve, Hillerød og Nivå. At vi er tilstede på hele Sjælland er med til at understrege, at vi er en seriøs frisørkæde, der går professionelt ind til enhver opgave uanset dennes omfang. At vælge en fast frisør er ikke altid nemt, da dit hår er en meget vigtig del af din ydre fremtoning. Det ved vi hos Frisør Stender, hvorfor vi altid gør vores ypperste, således du ender med et resultat, du er 110 % tilfreds med. Din tilfredshed er vores førsteprioritet – derfor går vi aldrig på kompromis, uanset om der er tale om en mindre studsning eller en større omgang.

Frisør Stender i Hørsholm – Dét kan vi gøre for dig

Hos Frisørkæden Stender er vi ikke ’kun’ behjælpelige med almindelige klipninger. Vi kan således også være behjælpelige med mange andre opgaver – se bare herunder:

-   Toning
-   Farvning
-   Striber i hætte og staniol
-   Bryn og vipper
-   Makeup

Vores kernekompetence og primære fokusområde er selvfølgelig dame-, herre- og børneklip. Det er dog ikke noget, der sætter begrænsninger, eftersom vores frisører er veluddannede og dermed sagtens kan håndtere ovenstående opgaver ligeledes. På denne måde kan du benytte os, når du skal klippes og have lagt makeup til brylluppet eller lignende. Desuden kan vi også lave galla hår, hvis du står foran et stort arrangement, hvor håret skal sidde lige i skabet. Som sagt har vi flere frisørsaloner på hele Sjælland, hvorfor vi ikke kun er din frisør Hørsholm. Tværtimod så er vi hele Sjællands frisør, eftersom vores mange saloner gør det muligt for dig at blive klippet nærmest når-som-helst og hvor-som-helst. Vores frisører er selvfølgelig uddannede, og går som sagt professionelt til værks, uanset størrelsen og omfanget på netop din klipning. Priserne her på hjemmesiden er vejledende, men passer som regel meget godt med den endelige pris. Der kan dog forekomme enkelte udsving, hvilket igen afhænger af arbejdets omfang. Hvis du vil booke tid, så kan det  gøres via telefon eller vores internet-booking, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig. Her kan vi også uddybe vores klipninger og lignende yderligere, således du er sikker på, at vi er den rigtige frisør for dig. Ydermere kan du også bestille tid direkte via hjemmesiden.

En behagelig og afslappende oplevelse

Hos Stender lægger vi vægt på, at et frisørbesøg skal være en afslappende og behagelig oplevelse. Et besøg hos sin frisør mener vi, skal være et dejligt afbræk fra hverdagen, hvor du er i fokus, og hvor du skal føle dig veltilpas. For at du kan føle dig tryg og afslappet gør vi meget ud af at lytte nøje til dig og dine ønsker, og vi sørger altid for at forventningsafstemme løbende med vores kunder, så vi kan ramme præcis det look, du går efter. Som kunde er det vigtigt at føle sig lyttet til og forstået for at kunne slappe af og nyde sit frisørbesøg, og det tager vi meget alvorligt.

Kvalitetsprodukter

Stender er et kendt brand, som er forbundet med høj kvalitet, og Stender er en af Danmarks bedste frisørsaloner. Vi har udviklet nogle af de bedste hårprodukter i landet, og de produkter vi tilbyder i vores saloner er generelt alle af høj kvalitet. Når du kommer til vores salon i Hørsholm, giver vi dig gerne en grundig vejledning i vores forskellige produkter, så du kan finde det, som er det helt rigtige til netop dit hår. Det rette produkt kan give dit hår den styrke og sundhed, som det har brug for. Med det rigtige stylingprodukt kan du også opnå den rigtige fylde, det rette krøl eller glatte look, som du ønsker. De rigtige produkter af en høj kvalitet, kan give dig et helt andet hår, hvis du vælger rigtigt til din hårtype, og det er vi hos Stender meget erfarne i at hjælpe med.

Stender samarbejder med en række forskellige mode- og reklamebureauer i hele landet, fordi vi sikrer vores kunder et højt niveau af professionalisme og kvalitet, så de får præcis det look, som de går efter. Vi har også et godt samarbejde med brands som Wella og Loréal.

Kontakt Salon Stender i Hørsholm

Du er altid meget velkommen til at kontakte Salon Stender i Hørsholm. Vi tager meget gerne imod tidsbestilling, besvarer dine spørgsmål eller fortæller mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os i dag på telefon 45 76 01 18, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.