Velkommen til Stender i Holte!

Salon Stender Holte

Bestyrer: Michelle
Telefon: 45 42 54 18

Holte Midtpunkt 11
2840 Holte

Åbningstider

Mandag - Onsdag 
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

9.00 - 17.30
9.00 - 19.00
9.00 - 17.30
8.00 - 14.00
Lukket

 
 
 
 
 
 

PERSONALE

 MicheleBiancaMajbritHannahJosefine

Frisør Stender i Holte

Det er vanskeligt at skulle vælge en passende frisør, men Frisør Stender er det oplagte valg, hvis du er på jagt efter en frisør Holte. Vi er dog ikke blot placeret i Holte, men har derimod frisørsaloner hele Sjælland over, hvilket bevidner om, at vi er en seriøs frisørkæde, der arbejder professionelt og struktureret med enhver opgave, hvad end den blot byder på en mindre tilretning af spidserne eller en komplet klipning af enten langt, mellemlangt eller kort hår. Som nævnt, så er vi en frisørkæde, der dækker størstedelen af Sjælland, hvorfor vi ikke blot er at finde i Holte, men blandt andet også i Farum, Greve, Hillerød og Nivå. Hvad end du leder efter en fast frisør eller blot en frisør, der kan varetage en enkelt klipning, så er det et svært og krævende valg, da dit hår er en meget vigtig del af dit generelle udseende. Hos Frisør Stender er vi naturligvis klar over dette, hvorfor vi altid gør vores ypperste for at sikre, at du ender med et resultat, som du kan være 110% tilfreds med. Det er vore kunders tilfredshed, der er vores højeste prioritet, og derfor er vi heller ikke villig til at gå på kompromis, uanset om der blot er tale om en mindre studsning eller derimod en komplet klipning.

Hvad kan Stender i Holte gøre for dig?

Hos Frisørkæden Stender er vi meget andet end blot en frisør. Vi kan derfor være assisterende i mange andre sammenhænge end blot almindelige klipninger, hvilket blandt andet også inkluderer opgaver, som de nedenstående og et væld af øvrige opgaver i samme dur:

- Toning
- Farvning
- Striber i hætte og stanniol
- Bryn og vipper
- Makeup

Det ændrer dog ikke på det faktum, at vores kernekompetence og dermed også vores primære fokusområde er dame-, herre- og børneklip. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er noget, der begrænser hverken dig eller os, da alle vores frisører er veluddannede og professionelle, hvorfor de sagtens kan håndtere opgaver som de ovenstående. Derfor er Frisør Stender den helt rigtige frisør Holte, hvad end du skal have hjælp til en almindelig klip, til at lægge makeup eller hvis du skal have den store pakke i forbindelse med et stort arrangement, hvor det er vigtigt, at både makeup og hår sidder lige i skabet. I og med, at vi har frisørsaloner placeret over hele Sjælland, så har du mulighed for at blive klippet i vore hyggelige omgivelser hele Sjælland over.  

God produktvejledning

Stender tilbyder en række forskellige hårprodukter, som alle er af høj kvalitet. Stender har udviklet sine egne produkter, som vi naturligvis udbyder i vores mange saloner, og her giver vores kompetente medarbejdere gerne en rådgivning og vejledning i, hvad der passer bedste til din hårtype. De rigtige hårprodukter kan gøre en stor forskel for dit hår. De rigtige produkter kan styrke dit hår og gøre det mere sundt og stærkt, og de rigtige styling produkter kan i høj grad gøre en forskel på, hvad godt dit hår sidder. Med den rigtige frisure og de rigtige produkter kan du komme rigtigt langt i forhold til at få det look, du ønsker, også selvom du måske ikke naturligt har det hår, du drømmer om.

Vores dygtige frisører har den rette viden om hårtyper, klip og styling til at guide dig til den frisure, du ønsker. Som kunde hos os vil du være i fokus, og vi tager os altid god tid til dig. 

Kontakt Salon Stender i Holte

Hvis du gerne vil finde en dygtig frisør i Holte, som giver dig et flot resultat, så er Frisør Stender det rigtige valg. Salon Stender ligger på Holte Midtpunkt nr. 11, 2840 Holte, og du er altid meget velkommen til at kigge ind forbi os i salonen. Her bliver du mødt af et venligt og imødekommende personale, som vil hjælpe dig til en tidsbestilling, hvis det er det, du ønsker. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 42 54 18 for tidsbestilling, spørgsmål eller mere info om vores services og produkter. Vi tager os god tid til dig og tager gerne en uforpligtende snak med dig. 

Ring til os i dag, eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.