Velkommen til Stender i Frederikssund!

Salon Stender Frederikssund

Bestyrer: Gitte
Telefon: 47 31 42 18

Østergade 1
3600 Frederikssund

Åbningstider

Mandag - Torsdag 
Fredag
Lørdag
Søndag

 

9.00 - 17.30
9.00 - 19.00
7.00 - 13.00
LukketPERSONALE

 GitteLeneSøsBetina

Frisør Stender i Frederikssund

Hvis du er på jagt efter en frisør Frederikssund, så har du mange muligheder. Der er dog ikke nogen tvivl om, at Frisørkæden Stender er det oplagte valg, hvis du leder efter en professionel og alsidig frisør i Frederikssund og omegn. Vi har saloner placeret over hele Sjælland, hvilket understreger, at vi er en seriøs frisørkæde, der går professionelt ind til enhver opgave, hvad enten den ’bare’ indebærer en tilretning af spidserne eller en komplet dame-, herre- eller børneklipning. Udover at være din faste frisør i Frederikssund, så er vi også at finde med saloner i blandt andet Farum, Greve, Hillerød og Nivå. Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det kræver overvejelse og eftertænksomhed at vælge en fast frisør, da dit hår er en essentiel del af din ydre fremtoning. Det er vi naturligvis klar over hos Frisør Stender, hvilket også er årsagen til, at vi altid gør vores ypperste for at levere et resultat, som du er mere end tilfreds med. Det er din tilfredshed, der kommer i første række og er vores højeste prioritet, hvilket også er grunden til, at vi aldrig går på kompromis - uanset om der er tale om en mindre tilretning eller en komplet klipning.

Hvad kan Frisør Stender i Frederikssund?

Hos Frisørkæden Stender er vi i øvrigt meget mere end blot en almindelig frisørsalon, da vi også kan være behjælpelige med et bredt spektrum af andre opgaver, hvilket blandt andet inkluderer følgende:

- Toning

- Farvning

- Striber i hætte og stanniol

- Bryn og vipper

- Makeup

Det ændrer naturligvis ikke på, at vores kernekompetence og dermed også primære fokusområde er dame-, herre- og børneklip. Det er dog vigtigt at understrege, at det ikke er noget, der sætter begrænsninger, da vores skare af frisører er veluddannede og dermed også har de nødvendige kompetencer til at håndtere opgaver i samme dur som de førnævnte. Derfor er der også mulighed for at bruge Frisør Stender i forbindelse med klipning og makeup til et bryllup, et gallaarrangement eller en lignende begivenhed, hvor det er essentielt, at både hår og makeup er intet mindre end perfekt. Alle vores frisører er selvfølgelig uddannede, og uanset hvad opgavens omfang og størrelse lyder på, så går de professionelt og struktureret til værks, hvilket sikrer dig et optimalt resultat. Og husk på, at vi ikke udelukkende er din frisør Frederikssund, men derimod har frisørsaloner placeret over hele Sjælland, hvorfor du kan blive klippet hvor som helst og når som helst hos Frisør Stender.

Historien om Stender

For omkring 46 år tilbage i tiden startede Stender sin egen første frisørsalon efter at have klippe kunder hjemme i sin egen lejlighed. Frisørsalonen blev hurtigt en stor succes, og blot et par år senere havde Stender åbnet 20 forskellige Stender frisørsaloner i landet. Brandet Stender kom hurtigt til at stå for en høj kvalitet og service og opmærksomheden for brandet har efterfølgende været stigende. 

God forventningsafstemning med kunderne

Et fokusområde hos Frisør Stender er en god kommunikation og forventningsafstemning med kunderne. Noget af det vigtigste for at føle sig tryg hos sin frisør er, at man føler sig set, forstået og lyttet til, så man får det look, man ønsker. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig afslappet og tryg i vores hænder. Derfor tager vi dig meget alvorligt og tager os altid god tid til at finde frem til præcis det, du ønsker. Her giver vi vores professionelle input til, hvad der klæder din hårtype og dit ansigt, så chancen for at du bliver glad for resultatet, er så stor som muligt. Når du går fra vores salon er vores mål at du føler dig afslappet, glad og godt tilpas med din frisure. Vi ønsker, at du føler dig smuk og veltilpas.

Kontakt Frisør Stender i Frederikssund

Hvis du søger en kompetent og erfaren frisør i Frederikssund, som giver dig en professionel behandling af høj kvalitet, er Frisør Stender et godt valg. Hos os kan du føle dig tryg og afslappet, fordi vi arbejder omsorgsfuldt og altid lytter til dig og sørger for at forventningsafstemme.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores salon på Østergade 1, 3600 Frederikssund. Her vil du blive mødt af et imødekommende og serviceminded personale, som vil gøre sit bedste for at efterleve dine ønsker.