Velkommen til Stender i Farum!

 

Salon Stender Farum

Bestyrer: Lotte
Telefon: 44 95 61 18

Farum Bytorv 34

3520 Farum

 
 

Åbningstider

Mandag - Torsdag 
Fredag
Lørdag
Søndag

 

9.30 - 18.00
9.30 - 19.00
8.00 - 16.00
Lukket

 

PERSONALE

 KarinaKristinLotteMatildeMajbritt

Frisør Stender i Farum

Hvad end årsagen er til, at du leder efter en frisør Farum, så lægger du sandsynligvis vægt på, at der bliver leveret et suverænt resultat, der stemmer overens med dine kriterier, uagtet om der er tale om langt, mellemlangt eller kort hår. Frisørkæden Stender er et oplagt valg i denne sammenhæng, da du er garanteret en klipning af ypperste kvalitet hos Stender. Uanset om du blot skal have tilrettet spidserne eller skal have en komplet klipning, så står vores personale bestående af professionelle og veluddannede frisører til rådighed. Hele personalet har dét til fælles, at vi har mange års erfaring indenfor frisørfaget, hvorfor det bestemt er forventeligt, at vi opnår en succesrig klipning hver gang. Hos Frisør Stender spænder vores kompetencer bredt. Vi kan klare såvel dame- som herreklip, men derudover går vi heller ikke af vejen for en børneklipning, hvis der eksempelvis er behov for at hele familien kommer en tur under saksen. Vores børneklip gør sig gældende for børn op til 12 år. Hos Frisør Stender er vi meget mere end blot en frisørsalon, da vi også kan klare et bredt spektrum af andre skønhedsopgaver, der kan medføre en stærkere fremtoning. Vores kompetencer udover dame-, herre- og børneklip inkluderer blandt andet følgende:

- Toning

- Farvning

- Striber i hætte

- Stanniol striber

- Bryn og vipper

- Makeup 

Frisør Stender - din professionelle frisørsalon

Frisør Stender er ikke blot placeret i Farum, men er derimod en sjællandsk frisørkæde med saloner over hele Sjælland. Det betyder, at vi ikke blot er din lokale frisør Farum, men udover vores moderne salon her også har lokale saloner beliggende i blandt andet Greve, Farum, Herlev og Lyngby. I og med, at vi dækker et stort geografisk område, så bevidner det om vores professionelle og dedikerede tilgang til vores arbejde. Alle vores frisører er - naturligvis - uddannede, hvilket betyder at vi kan være behjælpelige med alle former for frisør-relaterede opgaver uanset størrelse og arbejdets omfang. Hvis du sætter pris på at blive klippet i hyggelige og uformelle omgivelser, hvor der altid er tid til en god sludder for en sladder, så er Frisør Stender - uden tvivl - den mest oplagte frisør Farum. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, da vi sætter en særlig dyd i, at hver eneste kunde forlader salonen med et smil på læben og samtidig er fuldt ud tilfreds med resultatet. 

Kvalitetsprodukter

Stender er kendt for en høj kvalitet og professionalisme. Hos os får du en service og behandling af en høj kvalitet, hvor du hele tiden er i centrum. Vi har herudover nøje udvalgt alle vores produkter, så hos os får du kun produkter af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi kan rådgive og vejlede dig til de produkter, som vil bringe det bedste frem i netop dit hår, og hos os kan du være sikker på, at det er nogle gode produkter. Det rigtige produkt kan gøre en kæmpe forskel for, hvordan dit hår sidder, og det er derfor ikke lige meget, hvad du putter i det. Vi har en stor viden om forskellige produkter, og vi kan hurtigt aflæse dit hår og hvad, det har behov for.

Kontakt Salon Stender i Farum

Hvis du søger en professionel og erfaren frisør, som er meget motiveret for sit arbejde, så er Frisør Stender det rigtige valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål, mere viden eller tidsbestilling. Vi tager os god tid til dig, og vi sætter en ære i at få dig til at føle dig værdsat. 

Du finder Salon Stender på Farum Bytorv 34, 3520 Farum, så kig ind forbi vores salon, næste gang du er i nærheden.