Velkommen til Stender i Birkerød!

Salon Stender Birkerød

Bestyrer: Karina
Telefon: 45817418 / 45817439

Hovedgaden 46
3460 Birkerød

Åbningstider

Mandag - onsdag
Torsdag 
Fredag
Lørdag
Søndag9.00 - 17.30
9.00 - 19.00
9.00 - 19.00
7.00 - 13.00
LukketPERSONALE

 LisbethSimoneKarina

   

Frisør Stender i Birkerød

Leder du efter en frisør i Birkerød, så kunne Frisør Stender meget vel være et oplagt valg. Vi har butikker placeret over hele Sjælland, hvilket bevidner om, at vi er en seriøs kæde af frisørsaloner, der sætter en dyd i vores arbejde og har en professionel indgangsvinkel til enhver opgave, hvad end den byder på. Udover at være tilstede i Birkerød, hvor vi er den foretrukne frisør Birkerød for et væld af personer, så er vi også at finde i blandt andet Farum, Frederikssund, Holte og Lyngby - og uanset hvilken af disse saloner, du besøger, så kan du være helt sikker på at kvaliteten altid er i top. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er nemt at vælge en fast frisør - eller en frisør i det hele taget. Dit hår er en essentiel del af dit udseende, hvorfor det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med valget af din frisør, da det kan have store konsekvenser for din fremtoning og generelle selvtillid. Det ved vi hos Frisør Stender, og derfor kan du være sikker på, at vi altid vil gøre vores ypperste for at skabe et resultat, som du er mere end tilfreds med. Vi sætter kunden i første række og din tilfredshed er vores absolut højeste prioritet - derfor går vi aldrig på kompromis med vores arbejde, hvad end der blot er tale om en mindre studsning eller en komplet klipning. 

Høj kvalitet

Hos Frisør Stender i Birkerød får du en frisør, som brænder for sit fag. Netop den begejstring og motivation viser sig på vores arbejde, og det er det, som er med til at gøre Stender til en af Danmarks bedste frisører. Vi samarbejder med en lang række mode- og reklamebureauer, hvor vi styler og klipper modeller til det helt rette look, og vi har også en tæt samarbejde med store brands som Loréal og Wella.

Hos Frisør Stender i Birkerød kan du derfor føle dig tryg ved at få en behandling af høj kvalitet. Vi vægter generelt kvalitet højt både i vores service og i vores produkter. Vi har udvalg de bedste produkter på markedet, og bruger kun produkter, vi kan stå inde for.

Motiveret frisør

Det, som adskiller Frisør Stender fra mange andre frisører, er at du hos os får en frisør med stor motivation og begejstring for sit arbejde. Hos os brænder medarbejderne for deres fag, og det kan ses på din frisure. Vi sætter alle en ære i at give dig netop det look, som du drømmer om, vi det gør vi ved både at lytte nøje til dig og sørge for at forventningsafstemme, og ved at komme med vores ærlige input til, hvad vi mener passer godt til din hårtype og dit ansigt. Hos os får du derfor en særlig behandling, hvor dig og dine ønsker er i centrum. Du kan altid føle dig tryg ved, at du bliver lyttet til og taget meget alvorligt. 

Vi er din foretrukne frisør i Birkerød

Hos Frisørkæden Stender råder vi over et bredt spektrum af kompetencer, hvorfor vi kan være behjælpelig med et væld af forskellige opgaver, udover almindelige klipninger, hvilket blandt andet inkluderer nedenstående opgaver:

- Toning

- Farvning

- Striber i hætte og stanniol

- Bryn og vipper

- Makeup

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vores kernekompetence og dermed også vores primære fokusområde er dame-, herre- og børneklip. Du skal dog ikke frygte, at det kommer til at begrænse dig, da vores fastansatte frisører er veluddannede og derfor vil de også sagtens kunne håndtere ovenstående opgaver. Det er også ensbetydende med, at du sagtens kan benytte os, hvis du skal klippes og have lagt makeup i forbindelse med et bryllup, et gallaarrangement eller en helt tredje form for større arrangement, hvor det er vigtigt at både dit hår og din makeup er perfekt - og intet mindre. Uanset i hvilken forbindelse du leder efter en frisør Birkerød, så er Frisør Stender - uden tvivl - det oplagte valg! 

Du er altid velkommen til at kontakte Frisør Stender i Birkerød for spørgsmål, mere viden om vores services eller for tidsbestilling. Vi tager os god tid til dig, og vi sætter en ære i at gøre et besøg hos os til en dejlig og afslappende oplevelse, så du har lyst til at vende tilbage igen og igen.

Du finder Salon Stender på Hovedgaden 46, 3460 Birkerød, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. 

Vi glæder os til at høre fra dig.