Vi byder velkommen til vores nye lokaler i Amager centret!

Salon Stender Amager

Bestyrer: Carina

Telefon:32 96 02 18

Amager Centret 201 2300 København S

 

Åbningstider

Mandag-Fredag
Lørdag
Søndag09.30 - 19.00
08.00 - 17.00
Lukket

 

 

 

PERSONALE

 CarinaMiaJaneJosefinePatrickCaroline

Frisør Amager

Leder du efter en trofast og professionel frisør på Amager? Så bør du slå vejen forbi Frisør Stender i Amager Centret; vi har netop åbnet vores frisørsalon i nye lokaler, hvorfor du kan forvente en kvalitets klipning i moderne omgivelser. Frisør Stender er en frisørkæde med saloner over hele Sjælland. Udover at være på Amager, så har vi også saloner i blandt andet Ballerup, Farum, Frederikssund og Greve. At vi har saloner over hele Sjælland, viser at vi er til at stole på. Udseendet er meget vigtigt for mange mennesker – og din frisure spiller en uvurderlig rolle, når det kommer til dit overordnede udseende. Det er vi bevidste om hos Frisør Stender, hvorfor vi naturligvis altid sætter dine behov og krav i førersædet. Vi går aldrig på kompromis, når vi klipper, uanset om du bare skal have studset spidserne eller have lavet en helt ny frisure.

Hos Frisør Stender får du en professionel og erfaren frisør på Amager, som kan læse dit ansigt og hår, og klippe og style det, så det passer til netop dig. 

Hvis du bor på Amager, og du gerne vil finde en frisør i nærheden, så er Frisør Stender et trygt valg. Vi har den rette erfaring med klip, farve og styling til at give dig det udseende, som du går efter. Du er altid meget velkommen til at kontakte vores frisørsalon på Amager, hvis du ønsker at bestille tid, eller hvis du har spørgsmål. Vi tager os god tid til dig. 

Vi samarbejder med de største leverandører af hårprodukter

Hos Frisør Stender er det ikke kun kvaliteten af selve klipningen, der er i top. Således har vi også indgået samarbejdsaftaler med mange af de allerstørste firmaer indenfor hårprodukter. På denne måde kan vi tilbyde dig en suveræn totaloplevelse, hvor du ikke kun går fra salonen med en flot frisure, men også lækre produkter til dit nye hår, hvis dette ønskes naturligvis. Af leverandører indenfor hårprodukter kan blandt andet nævnes Renati, L’oreal og Sebastian Professional. Vores aftaler med disse producenter af hårprodukter underbygger vores tilgang til tingene, nemlig at vi aldrig går på kompromis!

Personlig service

Frisør Stender er mere end bare en frisørsalon. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde føler dig godt tilpas, og at du er tryg og afslappet under dit besøg hos os. Her mener vi, at en god dialog er alfa omega for, at du kan føle dig tryg ved at få det look, som du ønsker. Hos Frisør Stender på Amager tager vi os altid god tid til at snakke med dig og lytte til dine ønsker. Vi gør en dyd ud af at forventningsafstemme dig med, så vi sikrer os, at vi går efter det look, som du ønsker.

Vi inspirerer og vejleder dig også gerne til en frisure, som vi mener vi passe godt til din hårtype og dit ansigt. Vi tjekker ind med dig løbende for at sikre, at det går den rigtige vej. Vi har stort fokus på en venlig og god service, så du som kunde føler dig vel modtaget. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker, og vi deler også vores professionelle mening med dig. 

Hos os kan du derfor trygt sætte dig i vores behagelige frisørstol og slappe af. En frisørtid hos os skal være en afslappende og dejlig oplevelse, hvor du bliver forkælet og forskønnet.

Dét kan vi hjælpe dig med hos Frisør Stender Amager

Vores frisørsalon på Amager er ligesom alle vores andre saloner topmoderne og velbesøgt. Vi ønsker ikke at begrænse os, hvorfor vi stiller høje krav til vores frisører, der mestrer lidt af hvert indenfor frisørbranchen. Udover almindelige herre-, dame- og børneklip, så kan vi også hjælpe med blandt andet toning, farvning og striber i håret. Ydermere så har vi også erfaring med at lave galla hår og lægge makeup – dit udseende kan altid få et positivt pift hos os. Frisør Amager er der nok af, men vi mener nu alligevel, at vi er det oplagte valg. Således kan vi altid stå inde for den kvalitet, vi yder, ligesom du altid bliver mødt med et smil i vores salon. Hvis du ønsker at booke tid, så kan dette gøres nemt og bekvemt via vores hjemmeside, hvor vi har et online bookingsystem. På gensyn! [/showhide]