Bedste varmebeskyttelse til håret

Det er ikke bare et trick for at sælge dyre produkter, når vi hos Stender siger, at du skal huske varmebeskyttelse til håret. Tænk på det som solcreme - du går jo heller ikke direkte ud i den bagende sol uden, hvis du vil passe på din hud, vel? Vil du vide mere om varmebeskyttende produkter til håret, så læs med her, eller kontakt din lokale Stender-salon i dag.

Hvorfor skal man bruge varmebeskyttende hårprodukter?

Produkter med varmebeskyttelse hjælper håret med at stå imod varmepåvirkning, fx fra krøllejern, crepejern og glattejern. Varmen, særligt ved høje temperaturer har en tendens til at tørre håret ud og resulterer i glansløst, kedeligt, usundt hår med spaltede spidser. Vil du bevare dit sunde og glansfulde hår, skal du derfor beskytte dit hår, fuldstændig ligesom du beskytter din hud mod solen.

Hvordan virker varmebeskyttelse til håret?

Varmebeskyttende produkter fås både i spray- og mousseform, og går ind og lægger en tynd, usynlig hinde på håret, der beskytter hårstråene mod den høje varme. Du skal bruge din varmebeskyttelse til håret inden du benytter dig af glattejern, krøllejern osv., men faktisk også helst inden du føntørrer dit hår, hvilket mange glemmer. Beskyttelsen kan bruges i både tørt og fugtigt hår, det vigtigste er at du bruger det!    

Køb varmebeskyttelse til håret

Hvad der er den bedste varmebeskyttelse til håret, afhænger helt af hvilken frisure og hårkvalitet du har, og hvordan du styler dit hår. Hvis du bruger et glattejern hver eneste morgen, har du brug for et stærkere produkt, end hvis du bare føntørrer dit hår fra tid til anden. Hos Stender forvandler vi et stort udvalg af produkter fra anerkendte mærker som ghd, Kérastase, Wella, L’ORÉAL osv. Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvad der vil være den bedste varmebeskyttelse til dit hår.

Du kan både kigge fordi en af vores saloner på Sjælland, eller besøge vores webshop, for at kaste et blik på vores mange produkter. Vi sælger kun de ting, vi selv ville bruge i vores hår, hvilket er din sikkerhed for gode og plejende produkter.