Bedste hårvoks til kort hår

Hårvoks til kort hår har den funktion, at det hjælper med at style håret i præcis den frisure man ønsker, og hjælper det med at blive siddende sådan hele resten af dagen. Hos Stender forhandler vi både voks til mænd og kvinder, og til både langt og kort hår. Vil du vide mere om vores udvalg af voks, kan du læse med her, og er du interesseret i at købe, kan du tjekke vores webshop.  

Hvordan finder man den bedste hårvoks?

Hvilken voks der egner sig bedst til ens hår, afhænger fuldstændig af ens frisure og hårkvalitet. Når man skal vælge hårvoks, skal man tage hensyn til faktorer som fx længde og tykkelse af håret. Den bedste hårvoks til kort hår, er en voks med et forholdsvis stærkt hold, da det giver mulighed for at style håret, fx til siden eller som strithår, og at fastholde denne style.

Har du behov for råd eller vejledning, kan du altid kigge forbi din nærmeste Stender-salon, til en demonstration i, hvordan du bruger den voks vi forhandler til vores kunder. Vores mærker omfatter blandt andet Paul Mitchell, Wella, Kérastase, L’ORÉAL, Redken, og andre som vi både kan stå inde for, og selv bruger i vores salon.

Forskellige former for voks

Hos Stender, både i vores saloner og i vores webshop, forhandler vi et udvalg af forskellige hårvoks-produkter. Vi anbefaler fx vores egen Clay Wax, Creative Wax og Styling Cream. Clay Wax har en ler-agtig konsistens, og er altså en af de lidt mere fyldige vokse, som blandt andet kan tilføje fylde til håret.

Alternativer til hårvoks er for eksempel hårspray, pomade eller hårgelé, der ligesom voksen kan være med til at sikre et bedre hold, hele dagen igennem.

Køb hårvoks til kort hår

Har du kort hår og vil du gerne friske det lidt op med en spændende frisure, er hårvoks en god idé. Alt efter hvilket hår du har, og hvilken effekt du gerne vil opnå, anbefaler vi dig gerne en af vores mange voksprodukter. Kig forbi en af vores saloner for en snak, eller besøg vores webshop allerede i dag.